Silikal - Et navn, uendelige muligheter

Industrigulv

Sterke gulv for røffe miljøer

Industrigulv er designet for å tåle juling. Vi har gulvsystemer tilpasset alle type næring. Enten gulvet blir utsatt for tung belastning, kjemisk stress eller enorme mengder vann. Uansett problem, så har vi en løsning.

Butikk & Kommersiell. 

Pene gulv som er enkle å holde rene og varer lenge.

Disse gulvene kombinerer et estetisk utseende med vedvarende styrke og lang levetid. Gulvene kan tilpasses kundes ønske i farge og design. Noe som gjør at gulvet kan komplimentere bedriftens profil. De samme systemene brukes på skoler, kjøpesenter eller andre offentlige miljøer med høy trafikk.

Tanksystemer

Silikal installeres også som membran og tettesjikt

Silikal har utviklet løsninger for tetting i tank & RAS-Anlegg. Dette har i det siste blitt en betydelig andel av våre leveranser. Dette er et marked i sterk vekst og Silikal har vist seg å være en økonomisk og langvarig løsning.

Fjøs

Gulvsystemer spesielt tilpasset ditt fjøs.

Vi leverer skreddersydde løsninger til alle typer fjøs. Belegg til forbrett, rundt melkeroboter, svineproduksjon osv. Hvert gulv har sine egne nyanser med tilpasninger. Spesielt viktig er balansen mellom styrke, sklisikring og enkelt renhold.

Storkjøkken 

Silikal – Det beste gulvet kjøkkenet ditt kan få.

Vi leverer uten tvil, den aller beste gulvløsningen for ditt storkjøkken. Silikal Industribelegg er suverent når det kommer til renhold, levetid, hygiene, installasjon og sklisikring. Silikal har utviklet et komplett skreddersydd og særdeles robust gulvkonsept for storkjøkken. Vi leverer derfor til mange av de største aktørene i landet.

Vaskehaller

Sterkt og dønn tett, en sikker vinner i vaskehallen

Lei av fliser som slipper og spretter eller belegg som ikke holder hva det lover? Silikal har har løsningen som varer. Vaskehallen blir estetisk pen, trygg for ferdsel og enkel å holde ren. Og ja, belegget er selvsagt kjemisk resistent.

Hangarer

Hangarer – Slitesterk gulv, enkel rengjøring og rask installasjon.

Silikal leverer industrigulv med høy trykkfasthet til Hangar. Oppmerking gjøres med kjemisk binding, noe som gir langvarige løsninger.

Bakeri

Trygge gulv, som er lette å holde rene. Spesielt viktig for bakeri hvor mengden vann må begrenses.

Vi leverer gulv spesielt godt egnet for bakeri. Utfordringer med varme og frysesoner kan være tøffe krav til industrigulv. I tillegg må gulvene være meget lette å holde rene da bruk av vann ofte er begrenset i et bakeri. Våre løsninger er tilpasset de ulike behovene i bakeriet.

Parkeringshus

Parkeringshus – Slitesterke gulv, tett, trygt og lett å reparere med kort nedetid!

Parkeringshus er utsatt for høy slitasje og spesielt i ramper og rondeller, derfor er silikal akryl en ideel løsning. Svært slitesterkt belegg med kort installasjonstid og lang varighet. Oppmerkinger binder seg kjemisk til belegget.

Fryserom

Fryserom – Industrigulv som tåler termisk stress.

Fryserom kan være vanskelige gulv å legge. Den ekstreme kulden gjør de fleste vanlige industrigulv sprø, spesielle tilpasninger for fleksibilitet og korrekt fuging er derfor vitkig. Samt hensyn til varmekabler og overganger må man ta med i betraktningen når man velger gulv.

Fiskeindustri

Fiskeindustri – Silikal er som skapt for fiskeindustri.

Fiskeindustri nyter godt av alle fordelene til Silikal. Silikal Industribelegg er suveren når det kommer til renhold, levetid, hygiene, installasjon og sklisikring. Silikal har utviklet et komplett skreddersydd og særdeles robust gulvkonsept for fiskeindustri.

Kjøttindustri

Kjøttindustri – Null porer, bakteriene har ingen sjanse.

Der hygienen er kritisk og belastningen høy er Silikal perfekt. Tåler høytrykksspyling, tøff bruk og kan installeres hurtig!

Bryggeri

Bryggeri – Utviklet for enkelt renhold og våte areal.

Kjemisk resistente, enkelt renhold og ideelle for våte miljø. Silikal har løsninger tilpasset bryggerier og drikke-industrien.

Helsesektor

Trygge gulv for helsesektoren.

Silikal Industribelegg er suveren når det kommer til renhold, levetid, hygiene, installasjon og sklisikring.

Garderober

Garderoben – Dusj og omkledning, trygge og enkelt renhold.

Belegget er en bedre løsning enn flis, spesielt rundt toalettet fordi søl ifra f.eks urin ikke har noen fuger som de kan trenge inn i og gulvet blir helt rent ved vask. Garderoben blir sklisikret i middels grad for å skape trygge gulv, uten at de blir for vanskelig å rengjøre.

© Copyright - Alle rettigheter reservert Silikal Industribelegg - Utviklet av Veniro Media Solutions AS