• november

    7

    2015
  • 3691
  • 0
– Har sendt over varene til Færøyene, så nå kommer folkene

– Har sendt over varene til Færøyene, så nå kommer folkene

På kun et år har Silikal Nordvest AS på Sistranda vokst fra en til ti ansatte. Det trenger de for å levere en storordre på gulv til Færøyene.

– Varene ble sendt over i slutten av oktober, så nå er det bare de seks-syv folkene som mangler. Om en tre måneder skal alle være på plass, forteller daglig leder Christian Aas.

Siden i vår har det vært kjent at firmaet ble engasjert til å legge gulvet til oppdrettsselskapet Bakkafrost på Færøyene. Hele 12.000 kvadratmeter skal dekkes.

– Klart det er en stor ordre for oss. Bakkfrost beskriver anlegget sitt som verdens mest moderne, så det er artig å få være med på noe sånt, supplerer Kurt Moen.

Fra en til ti

På kun et år har de økt fra en til ti ansatte.

– Men jeg tror det skal holde en stund nå. Det er alltid viktig å vokse gradvis og bygge stein for stein. Men veksten vi har hatt, viser at det er et stort behov for det vi driver med her også. Vi la gulv for Salmar blant annet, sier Moen.

– Hva skyldes suksessen?

– Vi har en kjent merkevare i Silikal. Fordelene med Silikal er at det kan brukes etter kun to timer, mens andre gulv trenger mer tid. For en dagligvarebutikk som Coop-kjeden, som vi har en avtale med, betyr det at de ikke trenger å stenge av like lenge hvis de skal bytte ut noe. I tillegg har de et gulv som holder 20-30 år.

– Jeg synes nå det er finere enn flis også, ler en muligens litt inhabil Aas.

– Men vi kan legge andre typer også, så kunden får selvsagt bestemme, legger han til.

Ser til flybasen

Selv om firmaet har dratt i land både en storavtale både på Færøyene og i tillegg leverer til Frøya, Hitra og store deler av Vestlandet, ligger de ikke bare på latsiden og slapper av på Silikal-gulvene sine.

– Det er klart at med alt som skjer på Ørlandet med flybasen, hadde det vært veldig spennende å få vært med på. Det er noe av det største innenfor vår bransje, beskriver Moen om mulighetene der.

– Men vi har ikke fått noe der ennå, så vi får vente å se, sier han lurt.

Kilde:Hitra Frøya pluss

Kompetansesenter for industrigulv

Gulvlegger bloggen er stedet hvor Silikal Nordvest – En av landets dyktigste gulvlegger firmaer – publiserer nyheter, artikler, gir inspirasjon og gode råd sammen med våre samarbeidspartnere.

Siste innlegg
Mest sett

Har du noen spørsmål?

Vi gleder oss til å høre fra deg

Ta kontakt
© Copyright - Alle rettigheter reservert Silikal Industribelegg - Utviklet av Veniro Media Solutions AS