• – Vi testet først gulvene fra Silikal på restauranten vår i Nedre Slottsgate i Oslo. Tilbakemeldingene fra våre ansatte var veldig gode, de var rett og slett kjempefornøyde med hvor lette gulvene på kjøkkenet var å vedlikeholde. Dessuten var Silikal Nordvest veldig fleksible og tilpasset seg våre behov. Derfor var det en enkel beslutning å bruke gulv fra Silikal i alle våre restauranter.

  Francisco Rodriguez
  Construction Manager - McDonald’s.
 • I forbindelse med udbuddet af gulvbelægninger til den nye fabriksbygning hos Bakkafrost Holding, Glyvrar, Færøerne, som blev afholdt i efteråret 2014, valgte vi at tage tilbuddet fra Silikal NordVest AS. Vores samarbejde med Silikal NordVest har været godt. De har en stor viden indenfor fagområdet, som de gerne deler ud af, er målrettede og ihærdige- de giver ikke op førend dagens målsætning er nået.

  — Eyðun Petersen
  Prosjektleder, Bakkafrost
 • Etter å ha vurdert forskjellige typer belegg valgte vi å benytte Silikal akrylbelegg. Arbeidet ble utført til avtalt tidspunkt av to hyggelige og raske karer. Vi er svært godt fornøyd med det nye gulvet og spesielt hvor kort tid det tok fra arbeidet startet til vi igjen kunne bruke rommene som normalt. Vi kjørte jekketralle med et tonn last på gulvet kun to timer etter legging.

  — Roar Bustebakke
  Driftsleder Vannverk - Gjøvik kommune
 • Arbeiderne var effektive og løsningorienterte når gulvet ble lagt. Tilbakemeldingene fra kundene har vært positive og vi har ingen problemer med å anbefale Silikal til andre. Topp service og et fantastisk sluttprodukt.

  — Hege Jeanette Berg
  Ass. Butikksjef - Coop Marked Nordskag
 • Silikal Nordvest har utført alt av arbeid på gulvene ved vår fabrikk i Ålesund. De har gjort en meget god jobb og har vært enkle å forholde seg til. Kan på det sterkeste anbefale Silikal Nordvest

  — Sindre Eide
  Prosjektansvarlig, Hofseth Ålesund
 • Silikal Nordvest ble innstilt som leverandør i forbindelse med bygging av ny helikopterbase på Sola. Prosjektet oppfatter Silikal Nordvest som en ryddig og samarbeidsvillig organisasjon med dyktige håndverkere. Vi er fornøyd med samarbeidet og sluttproduktet.

  — Thu Thi Minh Tran
  AF gruppen
 • På oppdrag fra Coop Orkla Møre SA valgte vi etter gjennomgang av tilbud å bestille industrigulv fra Silikal Nord Vest AS. Ved ombygging av butikker som er i drift under byggeperioden er tid for både utførelse og herdetid en utfordring.Men med dette produktet og personell gjorde vi et meget klokt valg. Jeg kan på det sterkeste anbefale Silikal Nord Vest AS.

  — Asgeir Elven
  Byggeledelse Norge Orkdal AS

GLOBALE & NASJONALE KUNDER

© Copyright - Alle rettigheter reservert Silikal Industribelegg - Utviklet av Veniro Media Solutions AS