Vi er Silikal Industribelegg

Silikal Industribelegg tilbyr betongbehandling og fugefrie gulvløsninger for industri & kommersiell bruk. Vi anvender kun velprøvde produkter fra markedsledere og rekrutterer håndverkere utelukkende fra øverste hylle. Ved å ha et bredt spekter av produkter og løsninger kan vi sørge for at kunden vil får et skreddersydd gulvløsning spesielt tilpasset sitt behov. I de siste fem årene har vi opplevd en stor pågang for våre tank og veggsystemer, disse er blitt en betydelig del av vår vareleveranse.

  • Leverer gulvløsninger tilpasset kundens behov for funksjonalitet & design
  • Vi jobber sammen med kunden og iveratar deres interesser
  • Våre produkter & tjenester er prøvd og bevist med referanser fra hele verden.
  • Vi jobber raskt med løsninger som varer lenge
  • 20 års erfaring og en dyp kunnskap om hva kundene ønsker.

MEST VERDI

Vi kombinerer godt håndverk, overlegen kunnskap og super service for at du skal få et best mulig produkt som varer lenge!

MINDRE NEDETID

Vi tilbyr gulvløsninger spesielt laget for raskt legging. Jobben går kontinuerlig fra start til slutt, et nytt gulv kan bli installert med minimal nedetid.

Vegg og gulv

Våre løsninger kan installeres fugefritt også på vegg. Det betyr at du får homogene løsninger som er helt tette fra vegg til sluk.

HVORFOR SÅ MANGE VELGER OSS

År i det internasjonale markedet

Fullførte prosjekter i Norge

Dyktige håndverkere

VISJON

Silikal Industribelegg skal alltid utføre et best mulig håndverk og tilby produkter fra markedsledere slik at kunden alltid er sikret best mulig gulvløsning. Vi vil alltid streve for å levere et vakkert gulv som også varer lenge. Silikal skal bli størst i Norge ved å være ledende på fagkunnskap innen fugefrie gulv og levere våre kunder det beste bransjen kan tilby.

SE HVA VI KAN HJELPE DEG MED

GLOBALE & NASJONALE KUNDER

© Copyright - Alle rettigheter reservert Silikal Industribelegg - Utviklet av Veniro Media Solutions AS