Våre tjenester

Betongsliping

Silikal Industribelegg utfører sliping av betong helt ned til eksponert overflate. I hovedsak utføres betongsliping for å fjerne skitt, lakk, flislim og andre urenheter i betongen før man går igang med videre behandling.

Gulvbelegg

Vårt hovedprodukt er installasjon av industrigulv eller belegg, med denne metoden beskytter vi betongen og gir den et vakkert og slitsterkt utseende. Enkelt og holde rent, lett å reparere og ikke minst hygienisk! Gulvbelegg finnes i mange ulike varianter, og hvilken løsning som er best i ditt lokale vil våre eksperter hjelpe deg å avgjøre.

Betongbehandling

Betongbehandling innebærer sliping av betong i ulike steg for å fremheve dens naturlige egenskaper og utseende. Behandlingene varierer i grovhet og antall slipestadier avhengig av hvilket resultat man ønsker.

Oppmerking

Silikal leverer løsninger for oppmerking til mange forskjellige behov, HMS merking, parkeringsplasser, opplysing eller soneinndeling er områder vi kan hjelpe deg med. Oppmerkingen er akryl-basert og varer lenger enn tradisjonell oppmerking.

Hurtigstøping

En betydelig andel av våre prosjekter krever sparkel eller reparasjoner av underlaget. Vi har hurtigherdende mørtel som er klar for belegging på bare 1 time. Materialet er sterkt og har mange bruksområder. Støping av hull, reparasjon av bruer og korrigering av fall er noen eksempler.

Betongforsterking

Silikal leverer og installerer en rekke produkter og løsninger for å forsterke å bedre ditt betongulv. Impregneringer, fuktutdrivere, membraner, fiberarmeringer og kjemiske fuger har alle en viktig rolle i å sikre lengst mulig levetid for ditt gulv.

© Copyright - Alle rettigheter reservert Silikal Industribelegg - Utviklet av Veniro Media Solutions AS