• juni

    30

    2015
  • 3038
  • 0
Bakkafrost-deal for Silikal

Bakkafrost-deal for Silikal

Artikkel på www.ilaks.no (28.05.2015)

Silikal Nordvest på Sistranda har halt i land en storordre på Færøyene.

Daglig leder Christian Aas forteller til Hitra-Frøya at selskapet har har inngått avtale med det færøyske oppdrettsfirmaet Bakkafrost om levering av gulv til deres nye fabrikk i Glyvrar på Færøyene. Den nye fabrikken på 12.000 kvadratmeter har ifølge Aas en investeringsramme på over 500 millioner kroner.

– Bakkafrost velger oss på bakgrunn av at Silikal industrigulv best møter de strenge hygieniske kravene i fiskeindustrien, samt er å foretrekke på kvalitet og pris. Totalt skal det legges godt over 10.000 kvm Silikal gulv på den nye fabrikken, og avtalen er den hittil største for Silikal Nordvest AS.

– Kontrakten er av stor betydning for Silikal Nordvest AS, og viser at vi i Silikal, bare ett år etter oppstarten, er kapable til å ta på oss store oppdrag i hele Norge, så vel som Færøyene, mener Aas.

I 2015, det første fulle driftsåret, går det ifølge Aas mot en omsetning på over ti millioner, og målet er å doble dette allerede i 2016.

Kilde: http://ilaks.no/bakkafrost-deal-for-silikal/

Kompetansesenter for industrigulv

Gulvlegger bloggen er stedet hvor Silikal Nordvest – En av landets dyktigste gulvlegger firmaer – publiserer nyheter, artikler, gir inspirasjon og gode råd sammen med våre samarbeidspartnere.

Siste innlegg
Mest sett

Har du noen spørsmål?

Vi gleder oss til å høre fra deg

Ta kontakt
© Copyright - Alle rettigheter reservert Silikal Industribelegg - Utviklet av Veniro Media Solutions AS