• august

    1

    2022
  • 736
  • 0
Verdens råeste gulv hos McDonald’s på Rykkinn

Verdens råeste gulv hos McDonald’s på Rykkinn

(RYKINN): I sin nye restaurant på Rykkinn har McDonald’s gått for et av verdens mest avanserte gulvmaterialer. Akrylgulv er kjent for sin ekstreme slitestyrke og svært korte herdetider. I tillegg er det hygienisk, lett å holde rent og enkelt å reparere.

På storkjøkken som hos McDonald’s må gulvene tåle tøff bruk og være lette å rengjøre. Akrylgulv fra Silikal ble lagt like før sommeren.

– Vi testet først gulvene fra Silikal på restauranten vår i Nedre Slottsgate i Oslo. Tilbakemeldingene fra våre ansatte var veldig gode, de var rett og slett kjempefornøyde med hvor lette gulvene på kjøkkenet var å vedlikeholde. Dessuten var Silikal Nordvest veldig fleksible og tilpasset seg våre behov. Derfor var det en enkel beslutning å bruke gulv fra Silikal i alle våre restauranter, sier Francisco Rodriguez Mata i McDonald’s.

For McDonald’s er det også viktig at gulvene lar seg installere og reparere raskt, slik at man unngår mye nedetid og dermed sparer både tid og penger.

– Våre gulv installeres på to døgn, og kan tas i bruk umiddelbart. Det er faktisk slik at gulvene bare to timer etter at arbeidet er ferdig tåler full påkjenning. Dette sikrer at restaurantene til McDonald’s raskt kan være tilbake i full drift, sier Jon Vidar Wårum, daglig leder i Silikal Nordvest AS.

Silikal Nordvest AS leverer gulv fra den tyske produsenten Silikal over store deler av Sør- og Midt-Norge, og har flere industri- og matvaregiganter på kundelisten, i tillegg til McDonald’s.

– Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med McDonald’s. Vi mener at våre akrylgulv er de beste i markedet, og betraktelig bedre enn flis, som McDonald’s hadde på sine kjøkken tidligere men nå har gått helt bort fra. Det er en stor tillitserklæring at McDonald’s har bestemt seg for utelukkende å bruke gulv fra Silikal i alle restaurantene de åpner eller oppgraderer, avslutter Wårum.

McDonald’s nye restaurant på Rykkinn Senter i Bærum åpnet 30. juni.

Kilde: https://www.extraavisen.no/verdens-raeste-gulv-hos-mcdonalds-pa-rykkinn/

Legg igjen en kommentar

Your comment will be published within 24 hours.

Kompetansesenter for industrigulv

Gulvlegger bloggen er stedet hvor Silikal Nordvest – En av landets dyktigste gulvlegger firmaer – publiserer nyheter, artikler, gir inspirasjon og gode råd sammen med våre samarbeidspartnere.

Siste innlegg
Mest sett

Har du noen spørsmål?

Vi gleder oss til å høre fra deg

Ta kontakt
© Copyright - Alle rettigheter reservert Silikal Industribelegg - Utviklet av Veniro Media Solutions AS